Urban Blues Fest sprijină tinerele talente. Vlad Prisăcariu este un expresiv chitarist şi carismatic vocalist, pe care l-am cunoscut la Brezoi şi care va susţine un recital inedit pe 13 aprilie 2024. A emigrat în UK pentru a studia informatica la Universitatea din Sheffield.

Una din revelaţiile scenei de blues din România, trioul Soul Serenade, ajuns la Brezoi 2019 în formulă de quartet, al patrulea membru fiind un special guest, un licean, însă unul extrem de talentat, chitaristul Vlad Prisăcariu. Recitalul Soul Serenade a durat circa 45 de minute, insuficient pentru cât puteau ei oferi cu pregătirea, talentul şi şarmul vocii Adelinei. Andrei şi Codruţ au conturat excelent atmosfera acelor ani, la chitară, respectiv mandolină. Măiestria chitaristică a lui Vlad Prisăcariu s-a dovedit o alegere inteligentă întrucât a adaugăt multă prospeţime, capital sonor şi, de ce să nu recunoaştem, multă subtilitate armonică întregului repertoriu.

Particip într-un duo muzical numit Jumbled in June, cu care am avut o serie de concerte la nivel local. Avem un repertoriu vast, de la jazz, blues, country, la folk şi americana anilor ‘60. În ceea ce privește compozițiile proprii, simt că am ceva de oferit, însă momentan nu am considerat că este momentul potrivit să le lansez. Mă focalizez pe a-mi îmbunătăți tehnicile și a-mi extinde repertoriul muzical, iar menținerea unui canal pe YouTube și obișnuința de a încărca videoclipuri la fiecare două săptămâni mă îndeamnă să progresez. Am dezvoltat o pasiune pentru înregistrare și pentru a înțelege procesele de mixaj, cu o atenție deosebită acordată sunetului chitarei acustice.” (Vlad Prisăcariu)