The Pub Music Marketplace #4

În cadrul generos al festivalului urban de la The PUB UNIVERSITĂŢII, organizăm al patrulea târg de viniluri, pentru colecţionari adevăraţi, pasionaţi ai acestui costisitor hobby, vânătorii de rarităţi produse în România, dar şi pentru marele public, interesat de valoare şi perenitate, atât a suportului, cât şi a înregistrării în cauză. The Pub Music Marketplace este parte din Urban Blues Fest #4 Autumn edition şi se va desfăşura între orele 12 şi 19.00, în ziua de sâmbătă, 21 octombrie 2023. Vor fi prezenţi cu standuri: colecţionari, case de discuri româneşti, dealeri, magazine de discuri.

The Pub Music Marketplace este singurul eveniment de profil care vă invită să nu veniţi cu mâna goală, dacă aveţi un disc pe care aţi vrea să-l oferiţi la schimb, nu-l uitaţi acasă! 

De cele mai multe ori, calitatea înregistrărilor pe vinil este excepţională. Această experienţă unică motivează toţi banii cheltuiţi pe acest produs care nu-şi pierde din valoare o dată cu trecerea anilor. Ofertele de tot felul, de la mici sau mari anticariate, magazine cu produse noi sau second hand, de la simpli colecţionari, dornici să-şi îmbogăţească colecţia, până la discreţi speculanţi ai noii pieţe de viniluri, toţi vor reveni la târgul nostru pentru a-şi prezenta oferta zilei. Puteţi descoperi o mare diversitate de albume pe vinil, unele slab cotate de critică, altele încântătoare, dar şi unicate sau capodopere din genuri muzicale extrem de variate, cum ar fi: rock, blues, pop, punk, folk, jazz, country, disco, new wave, indie, latino, muzică clasică, electronică, progresivă, populară, folclor, lăutărie, piese de teatru, poveşti pentru copii sau recitări diverse. Mulţi dintre expozanţi au reduceri masive şi oferă discount-uri serioase pentru cumpărătorii fideli. La fel ca în celelalte ediţii The Pub Music Marketplace se dovedeşte a fi cel mai plăcut loc de întâlnire al poveştilor muzicii cu prietenii ei, audiofili sau erudiţi colecţionari, fiind totodată locul ideal de documentare pentru colecţionarii tineri, la început de drum. Vă aşteptăm la o nouă ediţie, pe teresa exterioară a elegantului Pub de la Universitate.

Condiţii de participare şi înscrieri la Croco Mihai Manea: Tel. 0744 891 424 mail: crocodilulmihai@yahoo.com.

Curator: Coconoiu Bogdan tel.: 0722.856.102 mail: office_automobilia@yahoo.com

Parteneri: the-pub.ro, PHOENIX WATCHES LTD – Dorys, greenties.ro, AmBilet – Bilete online, radioromaniacultural.ro, zilesinopti.ro, clasicradio.ro, artasunetelor.ro.

Organizator: Asociaţia Green Ties                                    Event manager: Radu Lupaşcu

Parteneri