The Pub Music Marketplace #3

În cadrul generos al festivalului urban de la The PUB UNIVERSITĂŢII, organizăm al treilea târg de viniluri, pentru colecţionari adevăraţi, pasionaţi ai acestui costisitor hobby, vânătorii de rarităţi produse în România, dar şi pentru marele public, interesat de valoare şi perenitate, atât a suportului, cât şi a înregistrării în cauză. The Pub Music Marketplace este parte din Urban Blues Fest #3 Spring edition şi se va desfăşura între orele 12 şi 19.00, în ziua de sâmbătă, 1 aprilie 2023. Vor fi prezenţi cu standuri: colecţionari, case de discuri româneşti, dealeri, magazine de discuri.

The Pub Music Marketplace este singurul eveniment de profil care vă invită să nu veniţi cu mâna goală, dacă aveţi un disc pe care aţi vrea să-l oferiţi la schimb, nu-l uitaţi acasă! 

Cifrele de vânzări viniluri au crescut vertiginos în ultimii ani. Noi sau second hand, tinerii sunt atraşi de această conservă muzicală care oferă plăcerea audiţiei unui album întreg şi nu doar a unui cântec ales la întâmplare sau propus în promovare. Desigur, poate fi un hit acesta, însă de foarte multe ori descoperi compoziţii elaborioase parcurgând tot albumul, faţă cu faţă. De asemeni, ai plăcerea lecturării versurilor şi a descoperirii artiştilor care au realizat albumul în cauză. Nu în ultimul rând, poţi aprecia arta fotografică şi designul graficianului, de multe ori aceste coperţi de viniluri pot fi chiar opere de artă.

În cazul vinilului este vorba de căldura emanată de o înregistrare reuşită analog, de nostalgia coperţii, de bogaţia informaţiilor eternizate pe inner sleeve şi de mirosul unui produs viu pe care-l preţuieşti cu fiecare aşezare a plăcii pe platanul pickupului. Suntem convinşi că The Pub Music Marketplace va fi cel mai plăcut loc de întâlnire al poveştilor muzicii bune cu prietenii ei, audiofili sau erudiţi colecţionari fiind totodată locul ideal de documentare pentru colecţionarii tineri, la început de drum. 

Condiţii de participare şi înscrieri la Croco Mihai Manea: Tel. 0744 891 424 mail: crocodilulmihai@yahoo.com.

Curator: Coconoiu Bogdan tel.: 0722.856.102 mail: office_automobilia@yahoo.com

Parteneri: the-pub.ro, greenties.ro, AmBilet – Bilete online, nordikgroup.ro, Oana Gîtej, caiidelaletea.com, radioromaniacultural.ro, clasicradio.ro, zilesinopti.ro, contacteculturale.ro, artasunetelor.ro.

Organizator: Asociaţia Green Ties

Event manager: Radu Lupaşcu

Parteneri