URBAN BLUES FESTIVAL – Autumn Edition se încheie cu un recital incendiar!

Supergrupul britanic The Malone Sibun Band este headlinerul ultimei zile de festival. Două legende muzicale, americanul Marcus Malone, chitarist și vocalist carismatic ce ne aminteşte de Paul Rodgers, Otis Redding și David Coverdale, și excepţionalul chitarist Innes Sibun, ce s-a făcut remarcat încă din anul 1993 când activa în trupa de turneu a lui Robert Plant, și-au unit talentul şi energia pentru un proiect unicat, THE MALONE SIBUN BAND. S-au întâlnit în 2018, iar după doi ani de concerte, în ianuarie 2020 au lansat primul lor album, Come Together.

Doi muzicieni stelari ce garantează un show exploziv, puternic influenţat de rock, blues, soul și funk, o fuziune elastică, însufleţită de căldura şi sensibilitatea vocii lui Malone și dinamizată de intensitatea solisticilor lui Sibun. Un parteneriat muzical original, născut din aceleași influențe muzicale, dar care le oferă o pânză mai largă de improvizaţie melodică decât în carierele proprii.

„A spune că ne mișcăm în aceeași direcție din punct de vedere muzical este o subestimare. Innes nu numai că are nuanțe ale chitarilor mei preferați – Jimmy Page, Hendrix și Paul Kossoff – dar are și abordarea plină de suflet și dinamica lui BB și Albert King. Pune toate aceste influențe împreună și obții stilul unic al lui Innes Sibun.” (Marcus Malone)

Urban Blues Fest #4 – Autumn Edition 2023 este un proiect marca artasunetelor.ro, care se doreşte a fi o insulă de relaxare şi bun-simţ muzical, într-o normalitate citadină, accesibilă tuturor iubitorilor de muzică bună.

Mulţumim pentru prezenţă, ne revedem în aprilie 2024!