Trioul Give’N’Take, format din Alex Mateian la chitară bas, Darius Alecu la baterie şi Ioan Teodor Johnny Tache la chitară, vor deschide ediţia a cincea a festivalului de blues de la Bucureşti. Este a doua lor prezenţă, de astă dată, cu un recital întreg, de peste 40 de minute, compus numai din piese proprii. Urban Blues Festival este prietenul lor mai mare şi al oricăror tinere talente din blues, rock şi jazz, şi are întotdeauna un loc pe scena de concert pentru ei.

Trioul a prins contur în cadrul prestigioasei şcoli de muzică, Rockschool, iar talentatul tânăr chitarist, Johnny Tache a câştigat locul al doilea la ROMANIAN GUITAR CONTEST (Iaşi Guitar Fest, 2023)

Dorim cu drag să participăm la câte concerte şi festivaluri putem!” (Give ’N’ Take)

În cadrul festivalul național de muzică Crossroads – Battle of the Bands, ediția a III-a (adresat muzicienilor din învățământul preuniversitar, cu vârste cuprinse între 9 și 19 ani), desfăşurat pe 18 iunie 2023 la Quantic Club din București, a fost organizat un concurs de chitară în care Johnny a luat premiu special: Mark Twain School, iar în competiţia de trupe, Give ‘n’ Take a luat premiul 3!

Pe 12 octombrie 2023 Give ‘N’ Take au cântat în deschiderea concertului Laura & The Blue Workers featuring Paul Negoiţă din cadrul serilor Trocadero Blues Nights la The Pub Universităţii.

Ultima seară a festivalului de la PUB, Urban Blues Fest #4, a fost deschisă de trioul GIVE ’N’ TAKE. Ei au făcut senzaţie şi au primit aprecieri, atât din partea publicului, cât şi felicitări din partea jurnaliştilor români acreditaţi la eveniment.